BOODSKAP VAN GELUKWENSING / CONGRATULATORY MESSAGE - Ploeger, Jan (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2012)
AFRIKAANSE OPSOMMING: Dit is vir my ’n behoefte en ’n besondere voorregom in my hoedanigheid as die eerste redakteur (1969 - 1973), by geleentheid van die mondigwording van Militaria, my opregte gelukwense aan almal oor te dra wat tans die belange van die Suid-Afrikaanse Weermag se eie militêre-historiese tydskrif en vakblad behartig. ENGLISH ABSTRACT: It is a pleasure and a privilege for me as the first editor of Militaria (1969 -1973) to extend my best wishes to all those concerned with the compilation of the SADF’s own military historical periodical.